www.fresh-air-va.nl
Valuta:
sneakers wit heren,zwarte boots heren,wit overhemd heren,zwarte jeans heren,winterjas heren
<
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Uw tevredenheid is onze prioriteit en we hopen dat uw bestelling aan uw verwachtingen heeft voldaan. Als u echter bedenkingen hebt over producten die u om welke reden ook op de website hebt besteld, accepteren wij graag retouren voor een ruiling of terugbetaling.

U kunt GRATIS gekochte artikelen op de website ruilen of retourneren door het retourformulier dat bij uw bestelling is gevoegd binnen 30 dagen na aankoop te gebruiken. Bewaar het formulier totdat u hebt bevestigd dat u de juiste stijl en pasvorm heeft, aangezien het instructies bevat over het retourneren van goederen met behulp van onze Collect + -service of Royal Mail *. We raden aan Collect + te gebruiken; deze gevolgde service maakt retouren eenvoudig, waardoor u pakketten kunt retourneren via een uitgebreid netwerk van lokale winkels, van vroeg tot laat, 7 dagen per week.

Let op, u kunt goederen retourneren en een volledige omruiling of terugbetaling ontvangen, op voorwaarde dat de goederen niet zijn versleten, beschadigd, gewassen of gewijzigd. We kunnen geen items ruilen of terugbetalen die je niet redelijk hebt behandeld.

Hoe gekochte goederen inruilen of retourneren

1) Vul het retourformulier in, met daarin de reden voor retournering en, indien van toepassing, het artikel dat u in ruil wilt hebben (dit moet een like-like-exchange zijn, voor een andere kleur of grootte van de SAME STIJL).

2) Volg de instructies op het formulier om een ​​Collect + -label te downloaden en zoek de dichtstbijzijnde lokale winkel in de buurt. U kunt ook het vooraf betaalde retouretiket Royal Mail Recorded Delivery knippen en dit veilig aan uw pakket bevestigen. Stuur waar mogelijk goederen in de originele verpakking terug, gebruik een stevig alternatief om de goederen tijdens het vervoer te beschermen, mocht je dit niet meer hebben.

3) Breng het artikel naar de dichtstbijzijnde lokale winkel om terug te keren via Collect + of naar uw postkantoor om terug te keren via Royal Mail. Als u ervoor kiest om Royal Mail te gebruiken, vergeet dan niet om een ​​bewijs van verzending te vragen en indien nodig een aanvullende verzekering af te sluiten; we kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor items die tijdens de verzending verloren zijn gegaan.

4) Wij zorgen voor alles voor u - we sturen u een e-mail om u te laten weten wanneer het product dat u in ruil hebt aangevraagd, naar u wordt verzonden of wanneer uw retourzending is verwerkt. Als de geretourneerde goederen ons binnen 2 dagen na verzending leveren, moet u 5 werkdagen toestaan ​​dat het product dat u heeft aangevraagd in ruil wordt verzonden of dat uw teruggave wordt verwerkt. Alle terugbetalingen worden in dezelfde vorm als de oorspronkelijke betaling uitgevoerd. In sommige gevallen kan het tot 7 werkdagen duren vanaf het moment dat de Ugg-laarzen de restitutie verwerken om geld op uw bank- of creditcardafschrift te laten verschijnen, afhankelijk van uw bank of kaartuitgever.

Als u binnen de periode van 30 dagen niet meer beschikt over het retourformulier en het etiket dat bij uw bestelling is gevoegd, neemt u contact op met onze klantenservice en vermeldt u uw bestelnummer, zodat zij u een kopie kunnen sturen.

Hoe je ergens anders gekochte goederen kunt inruilen of retourneren

Als u een artikel dat u hebt gekocht bij een van onze erkende verkopers moet retourneren, gaat u terug naar de winkel waar de aankoop is gedaan. We kunnen geen items die elders zijn gekocht, ruilen of terugbetalen.

Garantieclaims Neem contact met ons op als u een garantieclaim wilt indienen.

Neem contact met ons op Als u hulp nodig heeft, kunt u een e-mail sturen naar onze klantenservice e-mail ons op elk gewenst moment

* Als u ervoor kiest om Royal Mail te gebruiken, bezoek dan hun website om er zeker van te zijn dat uw pakket voldoende is verzekerd, bewaar uw bewijs van verzending en verzeker indien nodig een aanvullende verzekering; we kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor items die verloren zijn gegaan tijdens het transport.

Terug